Regeringsgatan 59, 1784 kvm, plan 8 & 9

MOOD
Planritning Regeringsgatan 59 plan 8 985 kvm
Planritning för plan 8. Ladda ner planritningen nedan.

1784 kvm, Plan 8 & 9 av 11

 

Den här lokalen på två våningar som knyts samman av en interntrappa är perfekt för företaget som vill kunna samla medarbetare, arbeta aktivitetsbasrat och erbjuda ett oslagbart läge med allt vad Stockholm har att erbjuda precis utanför dörren.

 

Byggår 1974, senaste ombyggnationen är 2018

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 111 med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 16 mötesrum, 6 tysta rum, 1 vilrum. Det finns 9 wc och plats för reception.

 

Pentry 2

Attraktiv lokal med stor terrass mitt i City

Stor och luftig lokal på två våningar med stor terrass högt upp i huset i Mood-kvarteret som är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen. Precis utanför kontoret ligger handelsplatsen Mood med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer. Kommunikationsläget är perfekt för pendlande medarbetare som med lätthet kan ta sig till kontoret med tunnelbana eller pendeltåg.

 

Lokalen har en blandning av olika typer av mötesrum och öppna landskap vilket stödjer hybrida arbetssätt och utsikten från de stora fönsterna över Stockholm och anrika NK är fantastisk. Här finns även flera stora ytor att samla medarbetare i för dragningar eller event.

 

I fastigheten Grävlingen där lokalen ligger finns omtalade restauranger, gym, butiker och möjlighet att hyra konfrensrum och co-working i Epicenter. Genom vår app erbjuder vi alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

Terrass i lokal på Regeringsgatan 59 MOOD-kvarteret

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Mikael!

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Gallerian MOOD Stockholm Mood-kvarteret i Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Mikael.

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Andra lediga lokaler i Stockholm City