Regeringsgatan 59

Jobba hos AMF Fastigheter

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi skapar hållbara stadsrum och platser där människor vill vara. Både idag och i framtiden. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm. Om du vill ta nästa steg i karriären kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och även hitta våra lediga jobb, traineetjänster och praktikplatser på den här sidan. Varmt välkommen till oss!

AMF Fastigheter som arbetsplats

AMF Fastigheter är en dynamisk och innovativ arbetsplats, samtidigt som vi är en långsiktig och stabil fastighetsägare.

 

Eftersom vi är ett fastighetsbolag där vi själva äger och förvaltar våra fastigheter tar vi aktiv del i våra hyresgästers vardag. Att jobba hos oss handlar om mycket mer än förvaltning.

 

Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mer än våra fastigheter för ögonen – vi ser till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden.

Utveckla framtidens stadsrum med oss

Genom att jobba hos oss får du chansen att vara med om spännande stadsutvecklingsprojekt som påverkar oss alla som bor, jobbar och lever i staden.

 

Vi drivs av att skapa dynamiska arbets- och handelsplatser som ger staden liv. Samtidigt som vi vill vara med och utveckla Stockholm som stad och branschen i stort. På ett hållbart sätt. Så att det blir så bra som möjligt, både idag och för framtida generationer.

AMF Fastigheter kontor kollegor
Fredrica Brandtberg floor manager AMF Fastigheter

”AMF Fastigheter är en arbetsgivare som verkligen ser sina kollegor, ger utrymme för att utvecklas. Det är ett hjärtligt företag utan prestige gentemot varandra, något som har hjälpt mig i min egen vilja att testa nytt. Jag älskar mitt jobb och det roligaste är att få jobba med mina kollegor.”

Fredrica Brandtberg
Retail Floormanager
AMF Fastigheter kontor AMF Fastigheter kontor

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva.

Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Väljer du att jobba hos oss på AMF Fastigheter kommer vi göra allt för att du ska trivas. Läs mer om vad vi erbjuder förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter erbjuder.