Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Jobba hos AMF Fastigheter

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi skapar hållbara stadsrum och platser där människor vill vara. Både idag och i framtiden. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Vår vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Det innebär att vi har mer än våra fastigheter för ögonen – vi ser till helheten och skapar hela kvarter som lyfter staden.

Fastighetstekniker på AMF Fastigheter

Vi är bäst tillsammans med andra

Vår övertygelse är att ensam definitivt inte är stark. Vi tror på samarbete och att det är tillsammans med andra vi är som bäst och har som roligast.

 

Om du vill ta nästa steg i karriären kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och även hitta våra lediga jobb, traineetjänster och praktikplatser på den här sidan.

 

Varmt välkommen till oss!

Kollega kundvärd på AMF Fastigheter

Som kundvärd har vi nära kontakt med våra hyresgäster. Det är både kul och utvecklande att få vara del av deras vardag i våra fastigheter.

Kajsa Vallgårda
Kundvärd
Teknisk förvaltare på AMF Fastigheter

Jag kommer tidigare från byggbranschen och AMF Fastigheter har gett mig möjlighet att utvecklas inom förvaltning, något som är både roligt och utmanande.

Andreas Zeylon
Teknisk förvaltare
AMF Fastigheter kontor kollegor

Väljer du att jobba hos oss på AMF Fastigheter kommer vi göra allt för att du ska trivas. Läs mer om vad vi erbjuder förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter.

AMF Fastigheter kontor

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva.

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta HR.

Frida Rönquist HR-partner AMF Fastigheter

Frida Rönquist, HR-partner

Helena Molinera, HR-chef AMF Fastigheter

Helena Molinero, HR-chef