Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Södermalm - för det kreativa kontoret

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Här finns en unik atmosfär och känsla som du bara hittar just på Södermalm i Stockholm. Här blandas arkitekter, formgivare, kommunikationsbyråer och spelinnovatörer från Stockholms kreativa branscher med Söders trendiga utbud av nöje och mat.

Fastighet Tobaksmonopolet kontor Södermalm
Södermalm

Södermalm – Stockholms kreativa kluster

Södermalm anses ofta vara Stockholms mest trendiga och kreativa område. Som en av de mest levande stadsdelarna har Södermalm länge lockat många innovativa bolag inom media, kommunikation, spelutveckling och arkitektur.

 

Med en urban känsla, utmärkta kommunikationer, all service du behöver och nära till vattnet är Söder en perfekt plats för det kreativa kontoret. Här blandas storstadspulsen med Söders unika mix av restauranger, butiker och konstgallerier. Årstavikens grönområde ligger på gångavstånd med vackra strandpromenader och utegym.

Hyresgäster från The Park i Stockholmsverken

Våra kvarter på Södermalm

AMF Fastigheter skapar attraktiva platser där människor trivs och vill vara. På Södermalm erbjuder vi fyra toppmoderna kvarter med den rätta mixen av kontor, restauranger, caféer och upplevelser.

Södermalm

Service

Södermalm har ett rikt utbud av butiker och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. På Söder hittar du också många konstgallerier, ateljéer, verkstäder och mängder av trendiga butiker, livliga barer och mysiga caféer. I Ringen vid Skanstull finns matkonceptet Teatern som samlar flera av Sveriges främsta kockar och en hyllad konditor.

Kommunikationer

Med lokal på Söder har du utmärkta kommunikationer och nära till tunnelbana, bussar, pendeltåg, cykelbanor samt infartsleder från Söderleden och E4 Södertäljevägen. Stockholms stad fokuserar också på att göra kommunikationerna på Söder så gröna som möjligt, med satsningar på cykelbanor, bilfria gator och promenadstråk.

Är du intresserad av att hyra på Södermalm? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Anna Hammarbäck-Lind

Anna Hammarbäck-Lind, Uthyrare Retail

070-615 40 77

Strandpromenad utanför kontor i Marievik Liljeholmen Strandpromenad utanför kontor i Marievik Liljeholmen

Marievik har ett underbart läge vid Liljeholmskajen med närhet till både vatten och stadens puls. Här kan du hyra moderna och flexibla kontorslokaler med en fantastisk sjöutsikt över Årstavikens glittrande vatten, utmärkta kommunikationer och bekvämt promenadavstånd till Södermalm.

Lediga lokaler på Södermalm