Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Sundbyberg – Småstadskänsla med puls

En unik mix av småstadskänsla och storstadspuls, bara några minuter från Stockholms innerstad. Det är vad ni får när ni hyr kontor i Sundbyberg - en vacker liten stad med ett brett utbud av attraktiva kontor och ett perfekt strategiskt läge nära Stockholm City, Bromma och Arlanda.

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen
Sundbyberg

Charmig atmosfär nära city

Här finns en speciell känsla av intim och gemytlig småstad samtidigt som storstadspulsen smyger på, och det hittar ni inte någon annanstans i Stockholm. Sundbyberg har en härlig blandning av mysiga torg, gröna parker, bostäder, kontor och restauranger i natursköna och kreativa miljöer. Här får ni ett attraktivt kontor i en inspirerande miljö med utmärkta kommunikationer och all tänkbar service, samtidigt som ni kan njuta av närheten till naturen och den lite mindre stadens enkelhet och charmiga atmosfär.

Signalfabriken nära kontor i Sundbyberg

Stort utbud av shopping och service

I Sundbyberg finns ett stort utbud av butiker, restauranger och service på bekvämt gångavstånd för er som vill hyra lokaler här. I populära Signalfabriken ligger inrednings- och modebutiker, trevliga restauranger, bibliotek och Story Hotel. Inom några minuter når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Signalfabriken när kontor i Sundbyberg
Uteservering Matilde vid kontoret Sundbyberg Landsvägen
Entré i fastighet med kontor i Sundbyberg

En av Stockholms mest expansiva stadsdelar

Sundbyberg är en av Stockholms mest expansiva stadsdelar med flera stadsutvecklingsprojekt. AMF Fastigheter deltar i arbetet med att utveckla Sundbybergs nya stationsområde. Ett spännande projekt med målet att skapa en levande och sammanlänkad stadskärna med så liten miljöpåverkan som möjligt.

 

I centrala Sundbyberg blir ni grannar med bland andra Swedbanks huvudkontor, GodEl, Nick´s och flera organisationer inom idéburen sektor.

Sundbyberg

Stockholms Central:

9 min med pendel och 13 min med t-bana

Odenplan:

6 min med pendel och 17 min med t-bana

Bromma flygplats:

5 min med tvärbanan eller bil

Arlanda:

20 minuter med bil

Västerås:

30 min med fjärrtåg

Enköping:

35 min med fjärrtåg

Utmärkta kommunikationer

Med kontor i Sundbyberg har du utmärkta kommunikationer. Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik och tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Vill du promenera eller cykla finns gång- och cykelvägar som tar dig till och från Stockholms city, Kista och Solna. Från centrala Stockholm finns en vacker cykelväg utmed vattnet förbi Karlbergs slott. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden eller E18 via påfart från Rissneleden.

Nära till natur och rekreation

I Sundbyberg är det heller aldrig långt till naturen. I Ursvik finns skog med både elljusspår och längre motionsspår utan belysning. Här finns också Igelbäcks naturreservat, bara ett par kilometer från stadskärnan. Marabouparken och Bällstaåns lummiga promenadstråk är också härliga platser för träning, rekreation och möten.

Våra kvarter i Sundbyberg

AMF Fastigheter drivs starkt av att skapa attraktiva platser där människor trivs och vill vara. I Sundbyberg har vi två levande och charmiga kvarter – centrala Sundbyberg och Sundbypark – med den rätta mixen av kontor, upplevelser och bostäder.

Sundbypark är ett expansivt kontorskvarter och företagsområde mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista. Här kan ni hyra kontor och lokaler med flexibel planlösning och mycket hög standard. Ett perfekt profileringsläge för det internationella kontoret, nära både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Är du intresserad av att hyra kontor i Sundbyberg? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare AMF Fastigheter Sundbyberg

Catrin Callersjö, Uthyrare Sundbyberg

070-725 85 56

Ute efter en lokal närmare innerstan?

Huvudentré till Västermalmsgallerian på Kungsholmen Huvudentré till Västermalmsgallerian på Kungsholmen

Kungsholmen är en oas mitt i innerstan, omgiven av Stockholms vackraste strandpromenader och Riddarfjärdens glittrande vatten. Här hittar du även vår handelsplats Västermalmsgallerian. På Kungsholmen får du nära till Stockholms Central, massor av shopping och restauranger och många fina natur- och grönområden.

Lediga lokaler i Sundbyberg och Sundbypark

Är du hyresgäst i Sundbyberg? Vi finns här för dig.

Laila Edwall Fastighetschef AMF Fastigheter

Laila Edwall, Fastighetschef

08–600 68 78

Hannah Comeau Floor Manager AMF Fastigheter

Hannah Comeau, Floor Manager

08-600 69 64

Jan Gabrielsson Teknisk Förvaltare AMF Fastigheter

Jan Gabrielsson, Teknisk Förvaltare

08-600 68 55

Maria Novara Fastighetstekniker AMF Fastigheter

Maria Novara, Fastighetstekniker

Nås via växeln: 08-600 68 00