En knutpunkt med närhet till både citypuls och grönområden

På Kungsholmen i Stockholm ligger Västermalmsgallerian. En uppskattad handelsplats och ett kontorskvarter med puls där människor möts för att arbeta, vara kreativa, äta, shoppa och umgås. Här kan ni hyra kontor med hög standard och Kungsholmens bästa och mest centrala läge.

Västermalmsgallerian

Kungsholmen - en oas i stan

Kungsholmen är en oas mitt i innerstan, omgiven av Stockholms vackraste strandpromenader och Riddarfjärdens glittrande vatten. På Kungsholmen får du nära till Stockholms Central, massor av shopping och restauranger och många fina natur- och grönområden. Hit tar du dig lätt med buss, tunnelbana, cykel eller bil och närheten till infartsleder gör det enkelt att undvika trafiken i city.

Strandpromenad vid Kungsholmen mot Stockholm City

Kungsholmens restauranger, shopping och service

På Kungsholmen finns många av Stockholms trevligaste restauranger och caféer. Här hittar du också många butiker, hotell och all tänkbar service. Att Västermalmsgallerians utbud av butiker, caféer och restauranger finns i samma hus underlättar i vardagen och det är alltid lätt att äta en god lunch på Kungsholmen.

Västermalmsgallerian på kvällen

Kungsholmen – en stadsdel som växer

Kungsholmen växer stadigt med flera nybyggda områden, som Lilla Essingen och Västra Kungsholmen. Staden förtätas och nya bostäder, restauranger och butiker tillkommer ständigt.

Våra kontor i Västermalmsgallerian på Kungsholmen

AMF Fastigheter skapar attraktiva platser där människor trivs och vill vara. På Kungsholmen har vi Västermalmsgallerian, Kungsholmens bästa kontorshandelsläge med den rätta mixen av butiker, service, upplevelser och kontor. Fastigheten består till största del av butiker men innehåller även flera attraktiva kontorslokaler. Hyr ni kontor i Västermalmsgallerian kan ni njuta av fina och miljöklassade lokaler med härligt ljusinsläpp och Kungsholmens mest centrala läge.

Kontor i fastigheten Trossen 12 Västermalmsgallerian

Kungsholmen

Kommunikationer

Med kontor på Kungsholmen får dina medarbetare och besökare tillgång till utmärkta kommunikationer. Här blir ni granne med Fridhemsplans tunnelbanestation, varifrån tunnelbanan tar dig till Stockholms Central på tre minuter. ​Här finns också ett flertal busshållplatser inklusive den för flygbussarna in och ut från city. Vill du promenera eller cykla finns bra gång- och cykelvägar längs Kungsholmens vackra gator och promenadstråk.

Nära till naturområden, gym och rekreation

Hyr du kontor på Kungsholmen får du mycket nära till alla gym och träningsstudios vid Fridhemsplan. Vill du träna utomhus ligger Karlbergskanalens vatten med träningsplatser, natur och löparspår bara några minuter bort. Perfekt för dig som vill ta en joggingtur längs Norr Mälarstrand eller Hornsbergsstrand på lunchen.

Är du intresserad av att hyra lokal på Kungsholmen? Kontakta oss så berättar vi mer.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare kontor

070-725 85 56

Helena Sahlborn AMF Fastigheter

Helena Sahlborn, Uthyrare Västermalmsgallerian

072-231 92 87

Centrum nära kontoret i Sundbyberg Centrum nära kontoret i Sundbyberg

Här finns en speciell känsla av intim och gemytlig småstad samtidigt som storstadspulsen smyger på, och det hittar du inte någon annanstans i Stockholm. Här sitter ni i attraktiva kontor i en inspirerande miljö med utmärkta kommunikationer och all tänkbar service, samtidigt har ni närheten till naturen och den lite mindre stadens enkelhet och charmiga atmosfär.

Lediga lokaler på Kungsholmen

Visar 0 lediga lokaler