Ett av Stockholm citys mest eftertraktade kontorslägen

MOOD District är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen. Ett dynamiskt citykvarter präglat av innovation, mode, träning, restauranger och ett levande gaturum.

MOOD District

Vad är MOOD District?

MOOD District ligger mitt i hjärtat av Stockholm City, omgivet av de klassiska gatorna Norrlandsgatan, Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan. Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter och till Sergels torg är promenaden cirka 500 meter.

Pretty Vacant, Staty vid MOOD Stockholm
Uteservering på Jakobsbergsgatan

MOOD District

Stockholms bästa shopping och nöjen

I MOOD District finns ett unikt sortiment av shopping och butiker som inte går att hitta någon annanstans i Stockholm City. Här kan du shoppa, ta en kaffe, äta lunch eller låta afterworken glida över till middag och sent kvällshäng. Öppet från tidig morgon till sen kväll och med en medveten, internationell publik.

Utmärkta kommunikationer

Det är lätt att ta sig till MOOD District. Till T-centralen tar det bara fem minuter att promenera. Tunnelbanestationen Hötorget finns 100 meter bort. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter och till Sergels torg cirka 500 meter. På andra sidan Birger Jarlsgatan ligger Östermalmstorgs tunnelbanestation och från Norrmalmstorg går både spårvagn och flera busslinjer. Närheten till Klaratunneln gör dessutom MOOD District mycket lättillgängligt för bilburna medarbetare och besökare.

Urban Escape Stockholm City

I centrala Stockholm har AMF Fastigheter skapat ett kvarter där människor möts. För att arbeta, vara kreativa, äta, shoppa och umgås. Vi kallar det Urban Escape. Urban Escape ligger mitt i Stockholm City, i området kring Regeringsgatan och Malmskillnadsgatan. Kvarteret är ett av Stockholms mest centrala och har en stor internationell attraktionskraft.

Är du intresserad av att hyra lokal i MOOD District? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare kontor Stockholm City

070-812 12 13

Markus Tungården AMF Fastigheter

Markus Tunegården, Uthyrare retail MOOD

073-801 08 44

Uthyrare AMF Fastigheter Maria Krumlinde

Maria Krumlinde, Uthyrare kontor Stockholm City

070-257 80 30

Lediga lokaler i Stockholm City