Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Varför jobba på AMF Fastigheter?

Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb Kollegor AMF Fastigheter lediga jobb

Väljer du att jobba hos oss på AMF Fastigheter kommer vi göra allt för att du ska trivas. Läs mer om vad vi erbjuder förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter.

Spännande projekt

Vi skapar stadsrum där människor vill vara – det innebär att du får vara med och utveckla och förvalta projekt i samarbete med Stockholm stad, våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners.

Möjligheter att testa och lära nytt

Hos oss utvecklas du i takt med vårt företags förändrade utmaningar och behov. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker.

Ett coachande ledarskap

Vi tror på ett självledarskap där alla medarbetare får ansvara för sin egen utveckling med hjälp av coachande chefer och ömsesidig tillit. Därför arbetar vi fokuserat med att inspirera och stärka alla våra medarbetare, både vad gäller kunskap och självkänsla.

Flexibel arbetsplats

Vi tycker att arbetsplatsen inte alls behöver vara knuten till kontoret. Kontoret är däremot en viktig samlingspunkt som ger energi, inspiration och främjar kreativiteten. En kombination av kontor och distans tror vi därför är det rätta receptet för glada och hållbara kollegor.

Härliga kollegor

Vi tycker det är kul på jobbet och vi tror att det märks i våra dagliga kontakter.

Naprapat

Stela kontorsaxlar har möjlighet att få lite kärlek varannan vecka när vår naprapat kommer på besök.

Torsdagsfrukost

Varannan torsdag träffas vi på kontoret för att äta en god frukost tillsammans.

Kulgrupp

Vad är det här? Som det låter faktiskt, en grupp som ser till att vi har kul på jobbet. De arrangerar återkommande roliga saker såsom danslektioner, oktoberfester med mera.

Bra och trygga villkor

Vi har nolltolerans mot all form av diskriminering och arbetar medvetet och målinriktat för att alla ska ha samma arbetsvillkor, lika rättigheter och utvecklingsmöjligheter. Det är självklart för AMF Fastigheter att erbjuda en trygg och säker arbetsmiljö med bra anställningsvillkor.