Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Vad vi söker hos en framtida kollega

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Det finns så mycket mer än branscherfarenhet vi söker hos framtida kollegor.

AMF Fastigheter kontor

Du som vill jobba på AMF Fastigheter

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om dynamiska arbetsmiljöer och att du gärna går den där extra milen för din kund som kan vara, en hyresgäst, en samarbetspartner eller en kollega.

 

Det händer mycket hos oss och tempot kan vara stundtals högt. Därför är det bra om du tycker att förändringar är kul. Vi tror inte på att statiskt arbeta i våra silos. För att kunna följa med i utvecklingen behöver vi kunna anpassa oss. Det går fort nu och det kommer att gå ännu snabbare framöver.

 

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra kunders och varandras behov. Vi tror också att vi blir bättre tillsammans med andra och ett av våra nyckelord är medskapande, därför blir allt så mycket lättare om du tycker om att jobba i grupp.

 

Vi ifrågasätter för att testa nytt och därigenom hitta nya lösningar som skapar värde.

 

Samtidigt så tycker vi om att göra det enkelt. Enkelt för alla som har att göra med oss. Vi letar därför efter nya talanger som inte är rädda för att ställa frågor, som gärna tänker utanför den berömda boxen men som också inser när det är dags att ta ett steg tillbaka till förmån för att kunna driva saker framåt.