Sundbypark – expansivt kontorskvarter med optimalt profileringsläge

Sundbypark är ett expansivt kontorskvarter och företagsområde mitt i tillväxttriangeln Sundbyberg, Solna och Kista. Här kan ni hyra kontor och lokaler med flexibel planlösning och mycket hög standard. Ett perfekt profileringsläge för det internationella kontoret, nära både Stockholm city och Arlanda flygplats.

Lötsjön när kontor i Sundbyberg

Sundbypark – nära natur & flygplats

Sundbypark tillhör Sundbyberg som är Sveriges snabbast växande kommun med en stor inflyttning och många nya företagsetableringar. Här får ni ett attraktivt kontor med utmärkta kommunikationer, men kan ändå njuta av närheten till naturen och den lite mindre stadens enkelhet och charmiga atmosfär. Närheten till Stockholm city, Arlanda och Bromma flygplats gör dessutom Sundbyparks läge optimalt för företag med internationella kunder och medarbetare.

Mycket bra service och shopping

Med kontor i Sundbypark har du nära till all shopping och service du behöver. Endast 200 meter från Sundbypark ligger Hallonbergen centrum med ett stort utbud av service, butiker, gym, matbutiker, restauranger och annan service. Lite längre bort ligger Sundbybergs centrum med tillgång till hundratalet butiker och all tänkbar service. Här finns också den omtalat vackra Marabouparken. Inom några minuter når du även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena med cykel eller bil.

Centrum nära kontoret i Sundbyberg
Sundbypark fastighet Fröfjärden
Hållbar byggnation i fastigheter

Miljöcertifierad med Miljöbyggnad Silver

Våra kontor i Sundbypark är miljöcertifierade med Miljöbyggnad Silver. Vårt mål på AMF Fastigheter är att minska våra fastigheters klimatpåverkan i linje med 1,5-gradersmålet och miljöcertifiering är ett viktigt verktyg i det här arbetet. Genom att certifiera våra fastigheter gör vi det enklare att kontrollera att husen verkligen är så hållbara som vi vill att de ska vara. Det underlättar också för våra hyresgäster i deras val av lokal. Läs gärna mer om hur vi jobbar med miljöcertifiering.

Sundbypark

Garage ​med parkeringsplatser, laddplatser och mc-platser.

Cykelparkering

Kommunikationer

Sundbypark har utmärkta kommunikationer och hit tar man sig enkelt med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Sundbypark är strategiskt synligt från E18 med påfart precis utanför närområdet. En kort resa bort ligger Sundbybergs station och Kista centrum där resealternativen är bland de bästa i Stockholms län. Att promenera till Hallonbergens tunnelbanestation tar bara ett par minuter. Det går också snabbt att ta sig till Sundbybergs station med buss, och därifrån utgår både tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn. Även regionaltågen mot Västerås, vissa fjärrtåg och ett flertal busslinjer stannar här. Med bil når man snabbt E4 via påfart från Frösundaleden och E18 via påfart från Rissneleden.

Natur, motion och rekreation

Sundbypark har ett naturskönt läge med närhet till stora grönområden, motionsspår längs med sjöarna och rekreation. Våra kontor i Sundbypark ligger intill en park med en vacker damm på ena sidan. Härifrån är det också nära till Ursviks naturreservat och motionscentral med löp- och skidspår. I anslutning till spåren finns en motionsgård med omklädningsrum, bastu och café.

Är du intresserad av att hyra kontor i Sundbypark? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Sundbyberg

070-725 85 56

Lediga lokaler i Sundbyberg och Sundbypark

Är du hyresgäst i Sundbypark? Vi finns här för dig.

Laila Edwall Fastighetschef AMF Fastigheter

Laila Edwall, Fastighetschef

08–600 68 78

Helena Abdelahad Floor Manager AMF Fastigheter

Helena Abdelahad, Floor Manager

076-118 23 67

Jan Gabrielsson Teknisk Förvaltare AMF Fastigheter

Jan Gabrielsson, Teknisk Förvaltare

08-600 68 55

Kent Eriksson Fastighetstekniker AMF Fastigheter

Kent Eriksson, Fastighetstekniker

Nås via växeln: 08-600 68 00