Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Unik oas mitt i city

MOOD Stockholm är en modern mötesplats för alla som lever, arbetar och shoppar i city. En stad i staden – med noga utvalda butiker och populära restauranger. En handelsplats som lever från tidig morgon till sen kväll.

I MOOD Stockholm är upplevelsen i centrum

Med inspiration från Europas alla storstäder har vi skapat en stad i staden, full av shoppingupplevelser under ett och samma tak, mitt i citykärnan – MOOD Stockholm. Retailmiljön är därför unik i sitt slag med butiksfronter i trä, stengolv och gatuskyltar som är utformade för att tillsammans skapa en brokig mångfald med en röd tråd. Ljus, material, dekor och konst har noggrant valts ut liksom ljud och doft för att förstärka upplevelsen av hela MOOD Stockholm, med syfte att tilltala alla sinnen. I MOOD Stockholm hittar besökaren en kärna av unika torg som skapats med plats för restauranger i toppklass – vilka är viktiga dragare och platsbildare.

MOOD Stockholm Boqueria Servitris

Konst i MOOD Stockholm

Konsten spelar en viktig roll i MOOD Stockholm. De fyra konstverken har valts ut med stor omsorg och säger alla något om vår nutid. I en av entréerna möter besökaren genom en kaxig gest, Cajsa von Zeipels jättelika skulptur Pretty Vacant, föreställande en ung tjej med byggnaden på sina axlar. På andra sidan av fastigheten finns den storslagna entrén som kännetecknas av det färgsprakande LED-taket, ett konstverk av Peter Hagdahl.

Pretty Vacant, Staty vid MOOD Stockholm
Konstverk med rör utanför MOOD Stockholm

Hög servicenivå i MOOD Stockholm

MOOD Stockholm har ett stort fokus på service. Här erbjuds bland annat tjänster som Personal shopper, paketinslagning och Mood Pick up Point där kunder kan lämna in kemtvätt och skoreparationer samt hämta ut, prova eller returnera paket från e-handel. Senaste är MOOD Live som gör det möjligt för kunderna att fördjupa sig och få inspiration från de senaste trenderna och tillskotten i MOOD Stockholm

Mood pick up point i MOOD Stockholm

En del av citypulsen

MOOD Stockholm ligger mitt i MOOD District, och har ingångar från Regeringsgatan, Norrlandsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan. Handelsplatsen ligger en kort promenad från Gallerian, Stureplan, Bibliotekstan, Hamngatan, Kungsgatan och andra viktiga citydestinationer för Stockholmare och turister.

 

Cirka fem minuters promenad från MOOD Stockholm ligger tunnelbanan Östermalmstorg. Även tunnelbanan Hötorget ligger endast 100 meter upp på Jakobsbergsgatan. Från närliggande T-centralen går även pendel- och fjärrtåg.

Uteservering i MOOD District

Är du intresserad av att etablera i MOOD Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer.

Markus Tungården, Uthyrare MOOD Stockholm

073-801 08 44

Alice Leffler uthyrare AMF Fastigheter

Alice Leffler, Uthyrare Pop up och korta kontrakt

070-352 48 20