Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Fältöversten - I hjärtat av Östermalm

Mitt på Östermalm ligger Karlaplan och i hjärtat av Karlaplan ligger Fältöversten. För många boende i stadsdelen och på närliggande Lidingö och Djurgården är Fältöversten ett andra hem.

Livet kring Fältöversten

Fältöversten är en knutpunkt på Östermalm. Många av de 6,5 – 7 miljoner som årligen besöker handelsplatsen bor i närheten men en stor andel arbetar även i området. Här ligger bland annat Radiohuset, SVT och Filmhuset, samt myndigheter som Patent- och registreringsverket och Post- och telestyrelsen. I Garnisonen som är norra Europas största kontorskvarter finns 200 företag med 5000 anställda. I anslutning till Fältöversten ligger även många ambassader och skolor, bland andra Östra Reals gymnasium och Musikhögskolan. Närliggande Djurgården lockar många besökare till Karlaplan och Fältöversten, inte minst sommartid.

 

Att ta sig till Fältöversten är enkelt. I direkt anslutning till Fältöversten ligger tunnelbanestationen Karlaplan. Rulltrappan går rakt upp i handelsplatsen. Direkt utanför går Stockholms större linjebussar samt lokala bussar till angränsande stadsdelar.

Är du intresserad av att etablera i Fältöversten? Kontakta oss så berättar vi mer.

Uthyrare kontor Yasemin Fallai AMF Fastigheter

Yasemin Fallai, Uthyrare Fältöversten

070-388 39 99

Alice Leffler uthyrare AMF Fastigheter

Alice Leffler, Uthyrare Pop up och korta kontrakt

070-352 48 20