I hjärtat av Södermalm

Välkommen till Skanstull. Ringen ligger där Södermalm börjar och slutar – och har varit en självklar mötesplats för Södermalmsbor och besökare i över 30 år. Idag är det en modern och tillgänglig handelsplats med ett stort utbud av shopping, matupplevelser, skönhet och service. Ringen underlättar vardagen för både boende och arbetande på Södermalm.

Teatern i Ringen centrum
Bröd i Teatern i Ringen på Södermalm

Matglädje på Teatern

År 2016 invigdes Teatern – ett helt unikt restaurangkoncept där några av landets främsta kockar tolkar konceptet snabbmat på ett nyskapande vis. Snabbt, enkelt och opretentiöst. Idag har Teatern utvecklats till en levande matdestination dit besökare från hela Stockholm tar sig för njuta av snabbmat av absolut högsta klass.

Livet kring Ringen

Ringen är beläget i korsningen Götgatan och Ringvägen, mitt i pulserande Södermalm som med sina cirka 102 000 invånare är Stockholms mest tätbefolkade stadsdel.

 

Härifrån är det nära till allt. Medborgarplatsen med sitt rika utbud av restauranger, barer och kultur ligger bara några minuter ner för Götgatan. Nytorget med sina många caféer och uteserveringar ligger alldeles runt knuten. Tantolunden och Vitabergsparken gröna områden om varsin sida av Ringen. Närheten till Clarion Hotell, Avicii Arena och Tele2 Arena lockar både lokala och internationella besökare. I närheten ligger även flertalet träningsanläggningar och gymnasieskolor.

 

Många som besöker Ringen bor i närheten men en stor andel arbetar även i området. Flera stora företag som Åhléns, White Arkitekter och kontorshotellet Regus ligger på promenadavstånd från Ringen.

Take-away kasse från Teatern i Ringen centrum

Är du intresserad av att etablera i Ringen? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Anna Hammarbäck-Lind

Anna Hammarbäck Lind, Uthyrare Ringen

070-615 40 77

Alice Leffler , Uthyrare pop up och korta kontrakt

070-352 48 20

Är du hyresgäst i Ringen? Vi finns här för dig.

Lena Rune centrumchef Ringen AMF Fastigheter

Lena Rune, Centrumchef Ringen

072-456 33 27