Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Toppmoderna kontor mitt på Södermalm

Fatburen ligger i hjärtat av Södermalm, ett stenkast från Medborgarplatsen, Söderhallarna och Götgatan som är ett av Stockholms mest populära shopping- och nöjesstråk. Här kan du hyra toppmoderna och nyrenoverade kontor och lokaler med perfekta kommunikationer och hög teknisk standard.

Toppmoderna och nyrenoverade kontor i Fatburen

Våra kontor i Fatburen är hem till flera välkända företag och restauranger. Här finns 46 000 kvadratmeter kontor, restauranger och konferens fördelat på 13 våningar. I huset blandas många arkitekter, designers, IT-arkitekter och spelinnovatörer från välkända företag och verksamheter. Här sitter bland andra spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige, EA Digital Illusions CE, Avida Finans och Reflex Arkitekter.

Flygfoto Fatburen Södermalm
Affären Kaffehandel i Ringen centrum på Södermalm

Shopping och service

Fatburen har ett perfekt läge mitt på Södermalm. Flera restauranger, café och SATS gym finns i huset. Och direkt utanför dörren hittar du all shopping och service du kan önska dig i form av butiker, restauranger, caféer och konstateljéer. Från Fatburen är det dessutom bara en kort promenad till Ringen – Skanstulls egen galleria med många butiker och matkonceptet Teatern.

Fatburen

Cykelrum

Möjlighet att ladda elcykel och skåp för överdragskläder

Parkering

150 parkeringsplatser i garage och många laddplatser för elbil

Restauranger

I Fatburen finns Usine restaurang som också driver konferensanläggning. Även restaurang La Perla och Shanti ligger i Fatburen.

Stora lokaler och ljusgård

Möjlighet att nyttja ljusgården för större evenemang 

Utmärkt kommunikationer

Fatburen har utmärkta kommunikationer. Det centrala läget mitt på söder är perfekt för pendlande medarbetare och besökare. Medborgarplatsens tunnelbana når du på två minuters promenad. Tunnelbanan Mariatorget når du på sju minuters promenad och till Slussen går du på fem minuter. Tunnelbanan tar dig till T-centralen på sex minuter.​ Åker du pendeltåg går du snabbt till Södra Station där pendeltåget tar dig till Sthlm Central på tre min och till Odenplan på åtta min. ​

Nära gym, naturområden och rekreation

Från Fatburen är det enkelt att hitta ställen att träna. Du har du direkt närhet till flera gym och vill du inte lämna huset så ligger SATS gym i Fatburens entréplan. Badhusen Forsgrénska badet och Eriksdalsbadet når du på en kort promenad. Vill du träna utomhus är det också mycket nära till löparstråken längs Årstaviken och Tanto.

Är du intresserad av att hyra kontor i Fatburen? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

073-073 93 64

Fastighet Tobaksmonopolet kontor Södermalm

Söder är den givna platsen för det kreativa kontoret. Här finns en unik atmosfär och känsla som du bara hittar just på Södermalm. Här blandas arkitekter, formgivare och spelinnovatörer från Stockholms kreativa branscher med Söders trendiga utbud av nöje och mat.

Lediga lokaler på Södermalm

Är du hyresgäst i Fatburen? Vi finns här för dig.

Anna Korpi fastighetschef AMF Fastigheter

Anna Korpi, Fastighetschef

070-255 31 95

Fredrica Brandtberg floor manager AMF Fastigheter

Fredrica Brandtberg, Floor Manager

073-062 19 49

Björn Malm teknisk förvaltare AMF Fastigheter

Björn Malm, Teknisk Förvaltare

Nås via växeln: 08-600 68 00

Mark Wickholm fastighetstekniker AMF Fastigheter

Mark Wickholm, Fastighetstekniker

Nås via växeln: 08-600 68 00