Landsvägen 52, 5 våningar, 3481 kvm

Sundbyberg
Planritning ledig lokal Landsvägen 52 plan 4

3481 kvm, 5 egna våningsplan, plan 4 – 8

 

Ett ljust och härligt kontor med Sundbybergs mest centrala läge där kontoret näst intill utgör hela huset. Lokalen gör sig utmärkt för det stora företaget som värdesätter ytor där medarbetare kan mötas och samtidigt dela av i avdelningar då lokalen har fem våningsplan som alla binds samman av en interntrappa.

 

Byggår 2009

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 242 för hela lokalen med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 32 mötesrum och 13 tysta rum.

 

Pentry 1 stort pentry och kaffestationer på varje våning

Effektiv lokal som utgör nästan hela huset

Lokalen, som är fördelade på fem våningar, har stora fönster med fint ljusinsläpp i flera väderstreck med utsikt över centrala Sundbyberg och takåsarna. Alla våningsplan är planerade på ett effektivt sätt med en blandning av större och mindre mötesrum, kontor och öppna landskap. Alla plan har kaffestationer och sammanflätas av samlingsytor längst bort i lokalen mellan arbetsplatserna som löper längst vardera sida om huset. Plan sex fungerar idag som ett externt våningsplan med showroom och flera mötesrum, men även med ett stort pentry som samlar personalen och inbjuder till gemensamt häng.

 

Ett av våningsplanen har även en högre säkerhetsklassning.

 

Planer finns för att utreda möjlighet till en terrass om cirka 70 kvm. Terrassen skulle då ha utsikt över Sundbybergs mysiga torg.

 

Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. I huset finns nedgången till tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City och utanför huset finns tvärbana och bussar. Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym, cykelrum, många förråd, matavfallssortering samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum.

 

Fastighetsteam för fastigheten

Till alla våra fastigheter har vi våra egna fastighetsteam dit hyresgästerna kan vända sig med frågor som rör fastigheten och serviceärenden. Teamet består av fastighetschef, teknisk förvaltare, floor manager och fastighetstekniker. Vårt fastighetsteam för den här lokalen har kontor i porten bredvid på Landsvägen 50 och tar varmt emot våra hyresgäster.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Ledig lokal på Landsvägen 52 i Sundbyberg samlingsyta
Stor yta att samla medarbetare på.

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du både storstadspuls och småstadskänsla med en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Sundbyberg