Landsvägen 50 plan 2, 541 kvm

Sundbyberg
Ritning Landsvägen 50, 541 kvm Sundbyberg

541 kvm, Plan 2 av 5

 

På bästa läget i Sundbyberg finns kanske husets finaste lokal. Fint hörnläge i högt och fritt läge med stora fönster åt tre väderstreck, vilket ger ett kontor som badar i ljus.

 

Byggår 2006

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 39 varav 36 öppna och 3 i rum, med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 1 tyst rum.

 

Pentry 1

Fantastisk lokal med stor möjlighet att påverka

Lokalen ska totalrenoveras så det finns stor möjlighet att vara med och påverka utformningen. Det här är ett sällsynt tillfälle att kunna hyra ett fantastiskt fint kontor i ett ypperligt läge i centrala Sundbyberg, med allt vad området har att erbjuda i form av restauranger, service, folkliv och natur.

 

Garage finns i huset och för pendlande medarbetare är läget oslagbart. Runt hörnet av huset finns tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg som på några minuter tar en in till City. Flera populära restauranger, mysiga caféer och uteserveringar finns i området samt närhet till promenadstråk. I huset finns restaurang, bank, gym samt ett gemensamt omklädnings- och duschrum.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Arbetsplatser ledig lokal Landsvägen 50 i Sundbyberg
Visionsbild av kontor.
Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor Sundbyberg

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Sundbyberg