Landsvägen 37 plan 3, 203 - 800 kvm

Sundbyberg
Skiss Landsvägen 37, 800 kvm i Sundbyberg

203 – 800 kvm, Plan 3 av 6

 

Fint kontor med genomgående ljusinsläpp med stora fönster mitt i centrala Sundbyberg. Den här lokalen kan bli ett stort kontor eller flera mindre då det finns goda möjligheter att dela av den.

 

Byggår 1999

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser för hela lokalen är cirka 69 med möjlighet till flera touchdownplatser finns samt mötesrum och tysta rum. Nedan finns förslag på möjliga planlösningar vid uppdelning av lokalen.

Skapa ditt drömkontor

Lokalen ska renoveras, så det finns stora möjligheter att påverka och skapa ditt drömkontor. Lokalen har flera ingångar och gör den därför möjlig att dela av för den som önskar ett mindre kontor. Översiktsplanritningen är förslag på uppdelning men det finns viss flexibilitet i att flytta väggar.

 

Perfekt läge i Sundbyberg med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar utanför knuten. I huset finns restaurang samt bil- och cykelparkering.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Sundbyberg