Landsvägen 37 plan 6, 380 kvm

Sundbyberg
Ritning kontor Landsvägen 37 vån 6 380kvm
Ladda ner planritningen nedan.

380 kvm, Plan 6 av 6

 

Kontor med bästa läget i Sundbyberg! Högst upp i huset har vi en fin lokal för det mindre företaget som står redo att flytta in i och där vi erbjuder korta och flexibla kontrakt.

 

Byggår 1999

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 22 varav 24 öppna, 2 i rum och 1 reception, med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 5 mötesrum och 4 tysta rum.

 

Pentry 1

Nyrenoverat kontor redo för inflytt

En lokal med smart och effektiv planlösning med stora fönster i tre väderstreck. Lokalen är nyrenoverad och redo för inflytt, vi har sett en planlösnings som fyller behoven hos de flesta företagen så inga lokalanpassningar behövs. Här finns alla möjligheter till ett snabbt tillträde, och även korta och flexibla kontrakt. Självklart finns även möjlighet till ett längre kontrakt för den som vill slå sig till ro i fina Sundbyberg. I huset finns restaurang samt bil- och cykelparkering.

Arbetsplatser kontor Landsvägen 37 Sundbyberg
Visionsbild av arbetsplatser.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Catrin!

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen Sundbyberg centrum utanför kontoret Landsvägen

Sundbyberg är en växande stadsdel i Stockholm med många utvecklingsprojekt. Här hittar du storstadspuls och en härlig atmosfär fylld av människor på samma plats. Marabouparken och Bällstaån ligger en kort promenad bort och erbjuder utomhusträning och möten i gröna och kreativa miljöer.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Sundbyberg