Östra Järnvägsgatan 27

Stockholm City
Planritning Östra Järnvägsgatan 27 i Stockholm City

94 kvm, Plan 12 av 12

 

Högst upp i fastigheten med egen terrass och enastående utsikt står den här lokalen inflyttningsklar för det mindre företaget som söker ett centralt kontor med det lilla extra.

 

Arbetsplatser 6 öppna platser och 1 i kontor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum kan bli ett mötesrum och en social yta.

 

Pentry 1

 

Byggår 2009

 

Miljöcertifiering Breeam in Use

 

Hyra 8000 kr/kvm och år, exkl driftkostnader och skatt

Kontor med terrass och oslagbar utsikt

Med landets bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge eller reser mycket eller tar emot kunder som kommer med flyg eller tåg. Bara 200 meter från huset ligger Centralstationen där Arlanda Express tar dig till Arlanda på endast 20 minuter.

 

Lokalen har utsikt i två väderstreck och terrassen på 22 kvadratmeter är utmärkt att samla medarbetare på för personalfest eller afterwork med grillning. Det här centrala kontoret med terrass och utsikt över City och Vasastan och med sjöglimt över Klara sjö ger verkligen det mindre kontoret det lilla extra. Lokalen används idag som renodlad konferensyta, men kan enkelt ställas om till kontor. Inga lokalanpassningar behövs, lokalen står inflyttningsklar och det är bara att sätta er personliga prägel på den.

 

Lokalen ligger i fastigheten Mentorn 1 vid Kungsbron i Stockholm City och är en stor kontorsfastighet med flera restauranger i bottenvåningarna och utanför dörren finns all shopping, nöjen, service och utbud av hotell du kan önska dig.

Utsikt från ledig lokal på Östra Järnvägsgatan 27 i Stockholm City

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta oss.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering. Med hjälp av vår plattform Klimatportalen kan AMF Fastigheters hyresgäster enkelt följa sin miljöpåverkan och plattformen underlättar hyresgästernas arbete att reducera sin miljöpåverkan.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2 Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2

Kungsbron ligger i västra city och präglas av hög puls med många restauranger, konferensanläggningar och hotell i närområdet.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Stockholm City