Mäster Samuelsgatan 45

Femte Hötorgshuset
Bild på skiss Mäster Samuelsgatan 45 plan 5

600 kvm, Plan 5 

 

En lokal som bjuder in till puls och rörelse både innanför och utanför husets väggar. Med två ingångar till kontoret blir det lätt att skapa en lounge- och mötesdel för det externa och en för det interna med öppna ytor. Utsikten över Sergels torgs myller och liv går endast att få i Femte Hötorgshuset.

 

Byggår 1962 och ombyggnad 2019

 

Arbetsplatser 53 med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 5 mötesrum, 2 tysta rum och en reception med loungedel.

 

Pentry 1

Kontor på första parkett med oslagbar utsikt

När du kliver in i lokalen möts du av fönster från golv till tak med utsikt över Stockholm citys hjärta och med det höga läget får lokalen ett härligt ljusinsläpp och till och med utsikt över Riddarfjärden. Planlösningen erbjuder en variation av arbetssätt med öppna landskap, sociala ytor för att ta emot besökare med mötesrum samt mer avskilda arbetsplatser.

 

Kontor i Femte Hötorgshuset innebär att ni sitter längst fram i ledet av Hötorgshusen sett från Sergels torg och får direktkontakt med citys hjärta som inspirerar och aldrig sover. Sitt i Stockholm citys mest ikoniska hus tillsammans med innovativa företag som bland andra Space och Pophouse.

 

I fastigheten finns garage och cykelrum, caféer och en restaurang med stor uteservering sommartid. Det finns också möjlighet att hyra konferens- och eventlokal samt Space Arena med Europas största LED-skärm, perfekt för event. Förläng kontoret genom att hyra in er på coworking i Space där ni även får ta del av deras terrass.

 

Utanför dörren finns all tänkbar kommunikation, service, shopping, restauranger, barer och liv – långt inpå natten.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Reception Femte Hötorgshuset
Referensbild av reception och loungedel i Femte Hötorgshuset.

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan

Sergels Torg Glasobelisken

Femte Hötorgshuset ligger mitt i Stockholm City med enastående utsikt över Sergels torg. Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Utbudet i Stockholms city är näst intill obegränsat.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Stockholm City