Mäster Samuelsgatan 45 plan 9, 255 kvm

Femte Hötorgshuset
Ritning Mäster Samuelsgatan 45 255 kvm

255 kvm, Plan 9

 

Nu står en unik lokal i ikoniska Femte Hötorgshuset redo för det mindre företaget som vill sitta mitt i city, så centralt det går vid inspirerande och pulserande Sergels torg. I Femte Hötorgshuset sitter ni på första parkett med inspirerande grannar.

 

Byggår 1962 och ombyggnad 2019

 

Arbetsplatser 19, med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 2 mötesrum.

 

Pentry 1

Inflyttningsklar lokal med citys bästa läge

Den här lokalen som ligger högt upp i fastigheten och har fantastisk utsikt över stan är perfekt för det mindre kontoret som värdesätter att sitta i stans mest centrala läge. Det öppna landskapet möjliggör nära samarbete mellan kollegor samtidigt som mötesrum och avskild lounge- och samlingsyta ger avskildhet. Genomgående har lokalen fint hållbart trägolv och fönster från golv till tak som släpper in härligt ljus och erbjuder en enastående utsikt.

 

Lokalen är i toppskick och behöver ingen lokalanpassning eller renovering – sätt bara er personliga prägel så står den redo för inflytt.

 

Det här är en unik chans för det mindre företaget att sitta i Stockholm citys mest ikoniska hus tillsammans med innovativa företag som bland andra Space och Pophouse.

 

I fastigheten finns garage och cykelrum, caféer och en restaurang med stor uteservering sommartid. Det finns också möjlighet att hyra konferens- och eventlokal samt Space Arena med Europas största LED-skärm, perfekt för event. Förläng kontoret genom att hyra in er på coworking i Space där ni även får ta del av deras terrass.

 

Utanför dörren finns all tänkbar kommunikation, service, shopping, restauranger, barer och liv – långt inpå natten.

Matplatser i lokal på Mäster Samuelsgatan 45
Förstärk en god lunch med utsikt över Sveavägen och det fjärde Hötorgshuset.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Hör av dig till Catrin.

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Sergels Torg Glasobelisken

Femte Hötorgshuset ligger mitt i Stockholm City med enastående utsikt över Sergels torg. Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Utbudet i Stockholms city är näst intill obegränsat.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Stockholm City