Mäster Samuelsgatan 45 plan 13, 396 kvm

Femte Hötorgshuset
Ritning Mäster Samuelsgatan 45, plan 13, 396 kvm

396 kvm, Plan 13 

 

Nu finns en chans på en unik lokal i ikoniska Femte Hötorgshuset. På första parkett med utsikt över Stockholms taklandskap kliver du rätt in i Sergels torgs myller av liv. Den här lokalen som är ljus och härlig har en storlek som sällan kommer ut på marknaden i den här fantastiska fastigheten.

 

Byggår 1962 och ombyggnad 2019

 

Arbetsplatser 30 varav 18 öppna och 12 i rum, med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum.

 

Pentry 1

Unik lokal med utsikt över stan

När du kliver in i lokalen möts du av fönster från golv till tak med utsikt över Stockholm citys hjärta och med det höga läget får lokalen ett härligt ljusinsläpp och till och med utsikt över Riddarfjärden. Planlösningen erbjuder en variation av arbetssätt med öppna landskap, avskildhet och mötesrum i olika storlekar som passar hybrida arbetssätt. Det här är en unik chans för det mindre företaget att sitta i Stockholm citys mest ikoniska hus tillsammans med innovativa företag som bland andra Space och Pophouse.

 

Lokalen är i toppskick och behöver ingen stor lokalanpassning eller renovering – sätt bara er personliga prägel så står den redo för inflytt.

 

I fastigheten finns garage och cykelrum, caféer och en restaurang med stor uteservering sommartid. Det finns också möjlighet att hyra konferens- och eventlokal samt Space Arena med Europas största LED-skärm, perfekt för event. Förläng kontoret genom att hyra in er på coworking i Space där ni även får ta del av deras terrass.

 

Utanför dörren finns all tänkbar kommunikation, service, shopping, restauranger, barer och liv – långt inpå natten.

Reception Femte Hötorgshuset
Referensbild av reception och loungedel i Femte Hötorgshuset.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Hör av dig till Catrin.

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Sergels Torg Glasobelisken

Femte Hötorgshuset ligger mitt i Stockholm City med enastående utsikt över Sergels torg. Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Utbudet i Stockholms city är näst intill obegränsat.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Stockholm City