Kungsbron 2, plan 9, 1515 kvm

Stockholm City
Planritning Kungsbron 2 plan 9 1515 kvm
Ladda ner planritningen nedan

1 515 kvm, Plan 9 av 12

 

Mer centralt än så här kan du inte ha ditt kontor. Högt upp i fastigheten hittar du den här stora och luftiga lokalen med fönster i tre väderstreck.

 

Byggår 2009

 

Miljöcertifiering Breeam in Use

 

Arbetsplatser 139 enligt befintlig planlösning. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 11 mötesrum och 7 tysta rum.

 

Pentry 1

Kontor med fantastiskt cityläge

Med landets bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge. Lokalen har flera entréer och är därmed delbar. De stora ytorna ger dessutom möjlighet för en flexibla arbetsplatser med både interna och externa delar så väl som mötesrum och loungeytor.

 

Fastigheten har en direkt nedgång till Arlanda Express och därmed är lokalen perfekt för företaget som reser mycket eller tar emot kunder som kommer med flyg eller tåg. Bara 200 meter från huset ligger Centralstationen med regional- och pendeltåg såväl som bussar och tunnelbana.

 

Lokalen har en unik utsikt över järnvägsspåren vid centralstationen och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. I det här centrala kontoret finns möjlighet att sätta sin personliga prägel och med små medel kan ni få ert drömkontor.

 

Fastigheten Mentorn 1 vid Kungsbron i Stockholm City och är en stor kontorsfastighet med flera restauranger i bottenvåningarna och utanför dörren finns all shopping, nöjen, service och utbud av hotell du kan önska dig.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Catrin.

Arbetsplats med utsikt över Klarabergsviadukten och Stockholms central

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2 Fastigheten Mentorn 1 på Kungsbron 2

Kungsbron ligger i västra city och präglas av hög puls med många restauranger, konferensanläggningar och hotell i närområdet.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Catrin.

Uthyrare AMF Fastigheter

Catrin Callersjö, Uthyrare Kontor

070-725 85 56

Andra lediga lokaler i Stockholm City