Jakobsbergsgatan 13, 631 kvm, plan 10

MOOD
Planritning Jakobsbergsgatan 13 plan 10 631 kvm
Ladda ner planritningen nedan

631 kvm, Plan 10 av 10

 

Det här nyanpassade kontoret ligger högst upp i fastigheten med två terrasser och med ett läge mitt i City blir den här lokalen unik och mycket attraktiv.

 

Byggår 1978, renoverat 2012

 

Miljöcertifiering  Miljöbyggnad Silver

 

Arbetsplatser 45 enligt befintlig planlösning. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 4 mötesrum och 5 tysta rum.

 

Pentry 1

Unikt nyanpassat kontor med två terrasser

Med kontor i attraktiva Mood-kvarteret sitter ni i Sveriges bästa kontorsläge med allt vad Stockholm har att erbjuda. Lokalen ligger i fastigheten Oxen Större och precis ovanför populära handelsplatsen Mood med shopping, service och omtalade restauranger. Hela kvarteret erbjuder liv från morgon till kväll med restauranger, barer, gym, butiker och caféer.

 

Lokalen har fina ytor för öppna arbetsplatser och stor variation av rum som stödjer hybrida arbetssätt. Från terrasserna har du utsikt över Stockholm och Mäster Samuelsgatan nedanför.

 

Kommunikationsläget är perfekt för pendlande medarbetare som med lätthet kan ta sig till kontoret med tunnelbana, pendeltåg eller för kunder som kommer med närliggande Arlanda Express. Läget gör att nöjen aldrig är långt bort och genom vår app erbjuder vi även alla våra hyresgäster ta del av erbjudanden och nyheter i kvarteret från till exempel restauranger, butiker och gym.

 

Fastighet Oxen entré från Mäster Samuelsgatan

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Mikael!

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Gallerian MOOD Stockholm Mood-kvarteret i Stockholm

Kvarteret är ett av Stockholms mest eftertraktade kontors- och handelslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna finns många framgångsrika bolag inom bland annat bank och finans, juridik, coworking och tech.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Mikael.

Uthyrare Kontor AMF Fastigheter

Mikael Wallgren, Uthyrare Kontor

070-812 12 13

Andra lediga lokaler i Stockholm City