Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Fastighet Fatburen Södermalm Fatburen fastighet kontor Södermalm

Västgötagatan 2

Fatburen
Ritning kontor Västgötagatan 2

316 kvm, Plan 3 av 10

 

Med fönster från golv till tak är det en ljus lokal som har perfekta ytor för sociala samlingsplatser och rum som stödjer hybrida arbetssätt. Entrén från ljusgården gör att lokalen får en stark koppling till fastighetens sociala mötesplatser.

 

Byggår 1933, ombyggnadsår 2016

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver

 

Arbetsplatser 20 öppna platser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 2 tysta rum.

 

Pentry 1

Lokal med fönster från golv till tak

Utifrån lokalens storlek är det en bra sammansättning av mötesrum i olika storlekar samt mindre, tysta rum som kan stödja hybrida arbetssätt. Ett stort pentry och stor matplats gör det möjligt att samla alla medarbetare. Det här är även den enda lokalen med fönster från golv till tak.

 

Ljusgården som knyter samman Fatburens hyresgäster ligger precis utanför och ska rustas upp med loungedelar och landningszoner som kommer göra ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm