Södermalmsallén 36 vån 3, 371 kvm

Fatburen
Planritning Södermalmsallén 36 vån 3 371 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

371 kvm, Plan 3 av 11

 

Den här lokalen välkomnar besökare och medarbetare med stora fönster i två väderstreck och erbjuder en flexibel planlösning i hjärtat av Södermalm.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 38 enligt nuvarande planlösning. Antal platser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum.

 

Pentry 1

 

Flexibelt kontor med välkomnande sociala ytor

Det här är en lokal med många möjligheter och läget på Södermalm är oslagbart. Lokalen planlösning och läge gör att den fungerar fint både som klassiskt kontor och som showroom. Entrén ligger i direkt anslutning till fastighetens ljusgård där de stora glaspartierna ut mot ljusgården är möjliga att nyttja för till exempel display av produkter. Lokalens ytor möjliggör flera olika typer av arbetsplatser och lokalen har en flexibel planlösning med möjlighet till både externa och interna delar. Här finns fina ytor att samla medarbetare i.

 

Med direkt access med trappa ned till den fina innergården är det enkelt att komma ut för en lunch eller ett ta ett utomhusmöte. Ljusgården i fastigheten knyter samman Fatburens hyresgäster och har fina loungedelar och landningszoner som gör ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika vid. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events. Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, konferens, populära restauranger och gym.

Välkomnande loungeyta, ledig lokal, Fatburen, Södermalm

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Jakob!

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm