Södermalmsallén 14

Stockholmsverken
Planritning Södermalmsallén 14

185 kvm, Plan 1 av 6

 

En unik lokal med stora välvda industrifönster mot en lummig innergård, här sitter ni bland trädkronorna. En inspirerande miljö som framför allt passar det kreativa företaget som vill ha något annat än det traditionella kontoret.

 

Byggår 1897 och renoveringsår 2019.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Silver.

 

Arbetsplatser 16 öppna platser med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Mötesrum 1 och flera sociala ytor.

 

Pentry 1.

 

 

Unik lokal med industrikänsla

Lokalen har ett lugnt, avskilt läge med egen entré från Södermalmsallén och direkt närhet till pulsen vid korsningen Rosenlundsgatan/Magnus Ladulåsgatan på Södermalm. Det är också enkelt att nå fastigheten Stockholmsverkens gemensamma nyrenoverade innergård – perfekt att nyttja till event eller bara ta en lunch utomhus med kollegorna. Om större möten ska hållas finns konferensrum att boka hos The Park i Stockholmsverken.

 

Lokalen ska renoveras och här finns stor möjlighet till att vara med och påverka utformningen.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen här

Fastighet Trumman 2 i Stockholmsverken

Trumman 2, eller Stockholmsverken som den även kallas, är en av två fastigheter i Stockholmsverken. Det tegelröda kvarteret var en gång i tiden ett industrinav på Södermalm. Idag är det en kontrastrik mötesplats och växande matdestination.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm