Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Tobaksmonopolet, Rosenlundsgatan, Södermalm Tobaksmonopolet, Rosenlundsgatan, Södermalm

Rosenlundsgatan 40 A

Tobaksmonopolet
Ritning ledig lokal Rosenlundsgatan 40 Södermalm

1158 kvm, plan 1 och 2

 

En attraktiv lokal på två våningsplan där kreativiteten kan flöda. Ett socialt kontor med effektiva samlingsytor plus egen terrass.

 

Byggår 1929, ombyggnadsår 2015

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift silver

 

Arbetsplatser 106, med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 7 mötesrum och 3 tysta rum.

 

Pentry 2

Annorlunda lokal med egen terrass

Interntrappa binder samman den här annorlunda och härliga lokalen med industriell karaktär. Bra ytor i anslutning till pentry för större samlingar, egen terrass, stora luftiga ytor supporteras av en bra fördelning med mötesrum. Hela lokalen har högt i tak och är verkligen en lokal som uppmuntrar till kreativitet.

 

Tobaksmonopolet har restaurang och café i huset. Dessutom finns bagerier, florister, butiker och gym inom ett par minuters gångavstånd. I huset finns en fantastiska ljusgård som är en social kärna i huset med loungeplatser och möjlighet att nyttja för events.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er att göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fasad Tobaksmonopolet Södermalm Fasad Tobaksmonopolet Södermalm

Kvarteret Tobaksmonopolet, eller "Stockholm Design District" som det ofta kallas, är beläget i hjärtat av Södermalm och fullt av spännande arkitekturhistoria. Här hittar du nyrenoverade och miljöklassade kontor och lokaler med hög teknisk standard, perfekta för såväl kontor som showroom.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Södermalm