Östgötagatan 12 plan 9, 1899 kvm

Pelarbacken
Planritning Östgötagatan 12 plan 9 1899 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

1899 kvm, Plan 9

 

Med utsikt över Söders takåsar, egen terrass och en kärna som samlar medarbetare och välkomnar besökare, har den här lokalen allt att önska.

 

Byggår 1964, renoveringsår 2011

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons

 

Arbetsplatser 146 och med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 12 mötesrum, 6 fokusrum och 1 reception.

 

Pentry 1

Kontor med egen terrass och fantastisk utsikt

Högst upp i fastigheten ligger den här lokalen som är en effektiv- och flexibel lokal för både möten och arbetsplatser. I kärnan av lokalen finns härliga ytor för det sociala och representativa mötesrum. Ingången till lokalen leder besökaren direkt in i kärnan vilket gör lokalen perfekt för att skilja det externa från det interna. Här finns även möjlighet att hålla egna seminarier och större presentationer i kärnans stora mötesrum som rymmer cirka 50 personer, och om mindre mötesytor är mer aktuellt går det bra att dela av ytan.

 

I lokalen skapar vi ett helt nytt pentry som är bra avdelat från arbetsplatser och i direkt anslutning till lokalens terrass. En ljus, öppen och stor yta för det sociala när personalen ska samlas för presentationer eller afterwork.

 

I fastigheten Pelarbacken ligger populära restaurangen La Neta med autentisk mexikansk mat. Parkeringsgarage med tillgängliga platser, cykelrum och gemensamt lastfar finns samt gemensamma omklädnings-/och duschmöjligheter. Möjlighet finns att hyra en egen del av fastighetens garage, 10 platser med angränsande förrådsytor. Fastighetens läge är mycket centralt på Södermalm med många kommunikationsmöjligheter samt nöjen.

 

Fastighetsteam för fastigheten

Till alla våra fastigheter har vi våra egna fastighetsteam dit hyresgästerna kan vända sig med frågor som rör fastigheten och serviceärenden. Teamet består av fastighetschef, teknisk förvaltare, floor manager och fastighetstekniker som varmt tar emot våra hyresgäster.

Terrass i ledig lokal Östgötagatan 12

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Jakob!

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritning och moodboard

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Mood board Pelarbacken 12 plan 9
Bli inspirerad av våra moodboards där vi utgår från hållbara materialval och hållbar lokalanpassning för ett lägre klimatavtryck.
Fastighet Pelarbacken entré

Hela fastigheten på 18 500 kvadratmeter, byggd på 60- och 80-talet, har byggts om från grunden till en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Södermalm