Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Entréplan i fastigheten Pelarbacken Södermalm Fastighet Pelarbacken entré

Östgötagatan 12

Pelarbacken
Skiss layout Östgötagatan 12 Pelarbacken
Befintlig layout

1402 kvm, Plan 7 av 10

 

Ett socialt kontor med flera möjliga planlösningar och med entré i fastighetens kärna där spångbroar tar dig till lokalens övriga ytor. Här kan arbetsplatser, mötesplatser eller sociala ytor bli kontorets center.

 

Byggår 1964, renoveringsår 2011.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons.

 

Arbetsplatser 94 varav 76 öppna och 18 i rum med möjlighet till touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 5 mötesrum och 5 tysta rum, plus 1 reception.

 

Pentry 1.

Unikt kontor med många möjligheter

Lokalens utformning gör det möjligt att skapa avskilda sociala ytor med pentry, eller extern del med reception, i lokalens kärna. Flera olika storlekar på mötesrum, samtalsrum och tysta rum gör kontoret perfekt för projektarbete, hybrida arbetssätt samt möten.

 

I fastigheten finns bland annat restaurang, en gemensam stor och inglasad ljusgård vilken är möjlig att nyttja för events. Parkeringsgarage med tillgängliga platser, cykelrum och gemensamt lastfar finns. Möjlighet finns att hyra en egen del av fastighetens garage, 10 platser med angränsande förrådsytor.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er att göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fastighet Pelarbacken entré

Hela fastigheten på 18 500 kvadratmeter, byggd på 60- och 80-talet, har byggts om från grunden till en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Södermalm