Östgötagatan 12 plan 3, 686 kvm

Pelarbacken
Ritning kontor Östgötagatan 12 plan 3
Förslag på layout. Ladda ner planritning och moodboard nedan.

686 kvm, Plan 3

 

Det här kontoret öppnar upp en unik möjlighet för fler att sitta centralt på Södermalm i en häftig lokal. Lokalen är inget för den blygsamma hyresgästen eller den som vurmar för det traditionella. Här finns alla möjligheter till kreativitet, innovation, lekfullhet och hög synlighet i fastigheten. Den här lokalen måste upplevas!

 

Byggår 1964, renoveringsår 2011

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons

 

Arbetsplatser 66 varav 30 touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 2 mötesrum, 4 fokusrum och 1 mötespodd, plus 1 reception.

 

Pentry 1

Annorlunda kontor som tar all uppmärksamhet

Mitt i centrala Södermalm ligger den här profilerande lokalen med representativ entré från ljusgården. Lokalen är uppdelad i två delar som länkas samman med en glasgång där den ena delen är perfekt för lugna arbetsplatser och den andra social yta för medarbetare och besökare. Lokalen har en egen terrass inomhus i ljusgården som därför kan nyttjas alla månader på året och takfönsterna ovanför släpper in härligt ljus i lokalen.

 

Lokalen stimulerar till kreativitet och att tänka utanför det traditionella. Ytor kan till exempel användas till showroom eller varför inte en boulebana för medarbetarna att umgås vid. Ombyggnationen av lokalen och projektet är helt i linje med arbetsplatsen som en mötesplats, och måste upplevas på plats.

 

I fastigheten PelarbackenSödermalm ligger populära restaurangen La Neta med autentisk mexikansk mat. Parkeringsgarage med tillgängliga platser, cykelrum och gemensamt lastfar finns samt gemensamma omklädnings-/och duschmöjligheter. Möjlighet finns att hyra en egen del av fastighetens garage, 10 platser med angränsande förrådsytor.

Kontor Östgötagatan 12, entré
Entré från ljusgården.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Jakob!

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritning och broschyr om lokalen med moodboard

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Moodboard till ledig lokal Östgötagatan 12 Pelarbacken
Bli inspirerad av våra moodboards där vi utgår från hållbara materialval och hållbar lokalanpassning för ett lägre klimatavtryck.
Fastighet Pelarbacken entré

Hela fastigheten på 18 500 kvadratmeter, byggd på 60- och 80-talet, har byggts om från grunden till en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Södermalm