Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Fastighet Fatburen Södermalm Fatburen fastighet kontor Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 65 plan 5

Fatburen
Ritning kontor Magnus Ladulåsgatan 65 våning 5

889 kvm, Plan 5 av 11

 

Ett ljust kontor högt upp i fastigheten med gott om fönster mot Södermalmsallén i norr och mot fastighetens inre ljusgård i söder. Lokalen ska genomgå ombyggnad och därför finns nu en ypperlig möjlighet att vara med och utforma lokalen efter era önskemål.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 64 öppna, 1 reception och utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 8 mötesrum och 1 vilorum.

 

Pentry 1 och 5 wc.

Effektivt kontor för hybrida arbetssätt

Till den här lokalen finns alla förutsättningar för att skapa ett inspirerande kontor som stödjer hybrida arbetssätt. I fastighetens gemensamma ljusgård, med trevlig puls och koppling till gemensam service så som konferensanläggning, café, restauranger och gym, så pågår ett projekt för att skapa trevliga miljöer med sittplatser. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm