Magnus Ladulåsgatan 65 plan 5, 889 kvm

Fatburen
Planritning Magnus Ladulåsgatan 65 881 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

881 kvm, Plan 5 av 11

 

Ett ljust kontor högt upp i fastigheten med gott om fönster mot Södermalmsallén i norr och mot fastighetens inre ljusgård i söder. Lokalen ska genomgå ombyggnad och därför finns nu en ypperlig möjlighet att vara med och utforma lokalen efter era önskemål.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 94 varav 62 skrivbordsplatser och 32 touchdownplatser, 1 reception och utöver det finns utrymme för andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 9 mötesrum.

 

Pentry/paus 2 och 5 wc.

Effektivt kontor för hybrida arbetssätt

Till den här lokalen finns alla förutsättningar för att skapa ett inspirerande kontor som stödjer hybrida arbetssätt. I fastighetens gemensamma ljusgård, med trevlig puls och koppling till gemensam service så som konferensanläggning, café, restauranger och gym, så pågår ett projekt för att skapa trevliga miljöer med sittplatser. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events.

 

Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym.

Flygfoto över Medborgarplatsen och fastigheten Fatburen på Södermalm

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Jakob!

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm