Magnus Ladulåsgatan 65 plan 4, 1034 kvm

Fatburen
Skiss Magnus Ladulåsgatan 65 plan 4 1034 kvm
Ladda ner planritningen nedan.

1034 kvm, Plan 4  

 

Med fyra meter i tak får den här hörnlokalen en otrolig rymd som sporrar till kreativitet och lokalen har utmärkta ytor för att samla medarbetare. Den gaffelliknande utformningen av lokalen erbjuder många möjligheter för hybrida arbetssätt med fokusarbete och sociala mötesplatser.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver

 

Arbetsplatser 83, med utrymme för ytterligare touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 8 mötesrum, 4 tysta rum, 1 vilrum. Det finns 5 toaletter och 1 duschrum.

 

Pentry 2

Kontor med fantastisk rymd och sociala ytor

Lokalen omges av stora fönster, ut mot Magnus Ladulåsgatan och in mot ljusgården, och har fastighetens mest generösa takhöjden vilket ger lokalen en oroligt lätt och positiv känsla – som måste upplevas på plats.

 

Planlösningen gör det enkelt att dela upp lokalen i en extern del med många stora mötesrum och en intern del för fokuserat arbete. Alla delar knyts samman av en stor social yta med plats för att samla medarbetare vid tillställningar eller dragningar. Alla arbetsplatser har tillgång till härligt naturligt ljus från fönstren och med utsikt över kollegorna mitt emot.

 

Lokalen är i toppskick redo för snabb inflyttning. Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten Fatburen finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym.

 

Social yta i ledig lokal på Magnus Ladulåsgatan 65 på Södermalm

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Jakob!

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar lokalanpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder er gärna genom den resan. Alla våra hyresgäster får även tillgång till vår klimatportal som stöttar våra hyresgästers hållbarhetsarbete.

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Framtidens arbetsplats med neurodesign

För oss är det viktigt att alltid se till våra hyresgästers och deras medarbetares behov, idag och i framtiden. Vi vill utmana bilden om hur framtidens arbetsplats kommer att se ut och kan redan nu ana åt vilket håll vi är på väg.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm