Magnus Ladulåsgatan 65 plan 3

Fatburen
Skiss kontor Magnus Ladugårdsgatan 65 Stockholmsverken

463 kvm, Plan 3 av 11

 

Lokalen som ligger mitt emot entrén har direktkontakt med ljusgården vilket gör den perfekt för företaget som vill synas eller exponera produkter. Du kliver rätt in i loungeområdet som tar dig vidare till arbetsplatserna vilket gör det möjligt att skilja extern från intern miljö.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 32 och utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 1 tyst rum.

 

Pentry 1.

Kontor med stor synlighet

För synlighet har den här lokalen ett utmärkt läge och är lätt för besökare att hitta till. Ljusgården som knyter samman Fatburens hyresgäster ligger precis utanför och ska rustas upp med loungedelar och landningszoner som kommer göra ljusgården till en trevlig plats att mötas på eller för att ta en fika. Ljusgården är även möjlig att nyttja för events.

 

Lokalens fönster mot den lummiga parkgatan på Södermalmsallén ger en härlig känsla av att befinna sig bland trädkronorna. Möjligheter finns för nästa hyresgäst att vara med och påverka utformning av till exempel ytterligare mötesrum eller mindre rum som kan stödja hybrida arbetssätt.

 

Här blir ni grannar med många kreativa bolag och del av pulsen i fastigheten Fatburen och området på Södermalm. I fastigheten finns garage, cykelparkering, populära restauranger och gym.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Ladda ner ritningen

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm