Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Fastighet Fatburen Södermalm Fatburen fastighet kontor Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 65

Fatburen
Ritning kontor Magnus Ladulåsgatan 65 1275 kvm

1275 kvm, Plan 6 av 11

 

En unik lokal med stora fönster längst hela väggen som utgör Fatburens karaktäristiska arkitektur. Här får ni stora sociala ytor, två entréer och kan arbeta i en lugn och kreativ miljö.

 

Byggår 1933 och renoveringsår 2016.

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad iDrift Silver.

 

Arbetsplatser 63 varav 60 öppna, 2 i kontor och 1 reception plus flera touchdownplatser. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 11 mötesrum, 6 tysta rum och 1 vilorum.

 

Pentry 2 och 5 wc.

 

Effektiv lokal för hybrida arbetssätt

Lokalens planlösning gör den perfekt för att klara av många arbetsplatser och stödjer verkligen hybrida arbetssätt med många rum och ytor som kan användas till projektrum, teamrum eller möten. Med två entréer blir det lätt att ta emot besök för sociala samlingar eller möten samtidigt som medarbetarna kan fortsätta arbeta ostört.

 

Stora fönster mot lugna och gröna Södermalmsallén skapar en lugn atmosfär inne i kontoret och hissen tar dig direkt ner till garage och cykelrum.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fastighet Fatburen Södermalm Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm