Fastighet Fatburen Södermalm Fatburen fastighet kontor Södermalm

Västgötagatan 2

Fatburen
Ritning kontor Västgötagatan 2

316 kvm, Plan 3 av 10

 

Här finns en lokal där ni har möjlighet att skapa en inspirerande samlingsplats för ert företag. Kreativa ytor med fönster från golv till tak.

 

Byggår 1933, ombyggnadsår 2016

 

Miljöcertifiering Green Building

 

Arbetsplatser 20 öppna platser

 

Mötesrum 3 och 2 tysta rum

 

Pentry 1

Lokal med fönster från golv till tak

En naturligt ljus lokal med annorlunda karaktär! Utifrån lokalens storlek är det en bra sammansättning av mötesrum i olika storlekar samt mindre, tysta rum som kan stödja hybrida arbetssätt.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fatburen fastighet kontor Södermalm

I fastigheten finner vi ett urval av välkända och attraktiva företag och verksamheter, exempelvis spelutvecklaren DICE, Miljömärkning Sverige och Stockholms Läns Landsting. I gatuplan återfinns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Andra lediga lokaler på Södermalm