Entréplan i fastigheten Pelarbacken Södermalm Fastighet Pelarbacken entré

Östgötagatan 12

Pelarbacken
Ritning kontor Östgötagatan 12 vån 7

1402 kvm, Plan 7 av 10

 

Kontor uppdelad med entré i fastighetens ”kärna” samt övriga ytor nåbara via spångbroar. Lokalen, som har många möjligheter, ligger högt upp i fastigheten.

 

Byggår 1964, renoveringsår 2011

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons

 

Arbetsplatser 94 varav 76 öppna, 18 i rum och 1 reception

 

Mötesrum 5 och 5 tysta rum

 

Pentry 1

Unikt kontor med många möjligheter

Lokalens utformning gör det möjligt att skapa avskilda sociala ytor med pentry, eller extern del med reception, i lokalens kärna. Flera olika storlekar på mötesrum, samtalsrum och tysta rum gör kontoret perfekt för projektarbete, hybrida arbetssätt samt möten.

 

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och miljöanpassad avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er att göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området?

Fastighet Pelarbacken entré

Hela fastigheten på 18 500 kvadratmeter, byggd på 60- och 80-talet, har byggts om från grunden till en modern byggnad med många miljösmarta energilösningar som minskar husets energianvändning med över 50 procent.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Jakob.

Jakob Svensson, Uthyrare kontor Södermalm

Jakob Svensson, Uthyrare Kontor Södermalm

073-073 93 64

Södermalm