Årstaängsvägen 21 B plan 3

Marievik - Liljeholmen
Ritning kontor Årstaängsvägen 21 B våning 3 Marievik

562 kvm, Plan 3 av 8

 

Mycket ljust kontor med stora fönster i två väderstreck med attraktivt läge i Liljeholmen nära strandpromenaden. Lokalen är väldigt yteffektiv och ett helt nytt pentry kommer att byggas så här finns möjlighet att påverka utformningen.

 

Byggår 2000

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons

 

Arbetsplatser 41 varav 38 öppna, 2 i rum och 1 reception och utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 2 tysta rum.

 

Pentry 1

Kontor med stora fönster i två väderstreck

När du kommer in i lokalen möts du av stora härliga fönster. Lokalen har mycket fina ytskikt och öppen planlösning. En fin och trivsam lokal och från pentryt har du utsikt över Liljeholmen.

 

I fastigheten finns möjlighet till coworking och det finns även garage och cykelparkering.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

 

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Magnus.

Strandpromenad utanför kontor i Marievik Liljeholmen

Vår plats på Liljeholmskajen kallar vi Marievik, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Magnus.

Magnus Carlsson uthyrare Marievik AMF Fastigheter

Magnus Carlsson, Uthyrare Kontor

076-894 45 50

Andra lediga lokaler i Marievik - Liljeholmen