Årstaängsvägen 21 B plan 1, 445 kvm

Marievik - Liljeholmen
Ritning kontor Årstaängsvägen 21 B våning 1 Marievik

445 kvm, Plan 1 av 8

 

Ett ljus lokal med stora fönsterpartier och utsikt mot Liljeholmen. Kontoret ska totalrenoveras så stora möjligheter att påverka utformningen finns.

 

Byggår 2000

 

Miljöcertifiering Miljöbyggnad Brons

 

Arbetsplatser 31 varav 30 öppna och 1 reception och utöver det finns utrymme för ytterligare touchdownplatser och andra kreativa ytor. Antal arbetsplatser är ett förslag, kontakta oss så berättar vi mer.

 

Övriga rum som stödjer hybrida arbetssätt. Kan till exempel bli 3 mötesrum och 3 tysta rum.

 

Pentry 1

Effektiv lokal efter era önskemål

Mitt i centrala Marievik ligger den här ljusa lokalen med härliga loungeytor. Lokalen kan anpassas efter just era behov och önskemål.  En promenad på två minuter tar dig till vattnet och strandpromenaden, och går du två minuter åt andra hållet når du Liljeholmstorget med all tänkbar service.

 

I fastigheten finns möjlighet till coworking och det finns även garage och cykelparkering.

 

Hållbarhet och miljö på AMF Fastigheter

Energi, byggvaror och installationer i fastigheter har stor påverkan på miljön och AMF Fastigheter tar ett självklart ansvar genom att arbeta för effektivare energianvändning, kloka materialval, förbättrad inomhusmiljö och avfallshantering.

 

Hållbar anpassning – Vi kan hjälpa er göra ett lågt klimatavtryck i anpassningen av er lokal. Genom vår klimatkalkyl får ni svart på vitt vad olika materialval ger för avtryck och vi vägleder gärna er genom den resan.

Vill du veta mer om lokalen eller området? Kontakta Magnus.

Strandpromenad utanför kontor i Marievik Liljeholmen

Vår plats på Liljeholmskajen kallar vi Marievik, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten.

Är du intresserad av det här området men letar efter en annan lokal? Hör av dig till Magnus.

Magnus Carlsson uthyrare Marievik AMF Fastigheter

076-894 45 50, Uthyrare Kontor

076-894 45 50

Andra lediga lokaler i Marievik - Liljeholmen