Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Lediga jobb, praktik & traineeprogram

AMF Fastigheter är en dynamisk och innovativ arbetsplats, samtidigt som vi är en långsiktig och stabil fastighetsägare. Här hittar du inte bara spännande lediga tjänster utan även länkar till hur du ansöker om praktikplats och till vårt traineeprogram.

Sommargata med dekorationer Malmskillnadsgatan Sommargata med dekorationer Malmskillnadsgatan

Upptäck våra lediga tjänster!

Missa inte när vi lägger ut nya tjänster, följ oss på Linkedin och ha koll på vår hemsida. Du är välkommen med din spontanansökan här.

Fredrica Brandtberg floor manager AMF Fastigheter

AMF Fastigheter är en arbetsgivare som verkligen ser sina kollegor, ger utrymme för att utvecklas. Det är ett hjärtligt företag utan prestige gentemot varandra, något som har hjälpt mig i min egen vilja att testa nytt. Jag älskar mitt jobb och det roligaste är att få jobba med mina kollegor.

Fredrica Brandtberg
Retail Floor Manager
AMF Fastigheter kontor

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva.

Tekniker i Gallerian Tekniker i Gallerian

På AMF Fastigheter jobbar vi inte bara med fastigheter. Vi skapar hållbara stadsrum och platser där människor vill vara. Både idag och i framtiden. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar hållbara platser där människor vill vara.

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta HR.

Frida Rönquist HR-partner AMF Fastigheter

Frida Rönquist, HR-partner

Helena Molinera, HR-chef AMF Fastigheter

Helena Molinero, HR-chef