Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Lokaler anpassade efter era behov och visioner

På AMF Fastigheter drivs vi av att skapa toppmoderna och hållbara kontor som får människor att utvecklas, inspireras och må riktigt bra. Vi vill att du som hyresgäst ska kunna växa med oss och gör allt för att anpassa våra lokaler efter just ditt företags behov och visioner. Vi är en långsiktig fastighetsägare med många lokaler i riktigt bra lägen i olika delar av Stockholm. Vi tror på långa relationer och vårt mål är att få våra hyresgäster att trivas, utvecklas och växa med oss.

Regeringsgatan AMF Fastigheter

Vi anpassar lokalen efter era förutsättningar

Vi har kontor i alla storlekar och kan anpassa lokalen efter just era önskemål. Både när ni flyttar in och under resans gång! Förändras era lokalbehov på vägen kan ni växa och utvecklas med oss. Vi kan hjälpa er att skala både upp och ner. Vårt största fokus är att få er att trivas och vi ser fram emot att få följa er på er resa.

Skräddarsytt, nyckelfärdigt eller flexibelt kontor?

Våra hyresgäster har olika behov. Många vill bestämma allt själva och skapa något helt eget. Andra vill ha en nyckelfärdig och snabb lösning. Och vissa vill hyra ett mindre kontor och flytta in direkt. Oavsett vilket har vi en kontorslösning som passar er.  Hur vill ni ha det?

Skräddarsytt 

Vill ni anpassa ert kontor exakt efter er egen stil och smak? Ett skräddarsytt kontor är den perfekta lösningen om ni vill satsa på kontoret som varumärke och ta chansen att skapa en helt unik miljö och atmosfär för både medarbetare och kunder. Våra lokalexperter och inredare kan hjälpa er utforma ett hållbart kontor som passar just er verksamhet, skräddarsytt efter just era specifika behov.

Nyckelfärdigt 

Letar ni efter en lokal med riktigt bra läge och vill flytta in direkt? Då kan ett nyckelfärdigt kontor vara en mycket snabb och smidig lösning. Ni behöver inte lägga tid på lokalutformning och all fast inredning är redan på plats. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor i flera av våra fastigheter i centrala Stockholm. Perfekt för företag som söker ett attraktivt kontor med bra adress och kort avtalstid!

Flexibelt

Behöver ni en lite mindre eller tillfällig lokal i Stockholm? Vi samarbetar med flera av Stockholms. största coworking-företag och kan erbjuda flexibla kontorsplatser och coworking i alla stadsdelar: Epicenter och WeWork i Stockholm City, The Park på Södermalm och i Liljeholmen/Marievik. I medlemskapen ingår bland annat funktionella arbetsplatser, mötesrum, lounger, frukost, wifi, gott kaffe och inspirerande nätverkande med andra coworkingkollegor.

Kontor att växa i (eller flytta vidare med)

Er lokal ska funka lika bra i dag som om fem år. Därför är både våra kontor och vi som hyresvärd flexibla. Vi vill att våra kunder växer och utvecklas med oss. Det gör att vi kan erbjuda en stor variation av lösningar om ni får förändrade lokalbehov och vill växa, flytta eller byta stadsdel. Vi har en nära relation med många av våra hyresgäster och du som hyr kontor hos oss har en stor flexibilitet om och när dina lokalbehov ändras.

Hållbar lokalanpassning

På AMF Fastigheter vill vi göra våra lokaler och kontor så hållbara och klimatvänliga som möjligt. Ett av våra högst prioriterade områden är därför att jobba smartare, bättre och mer hållbart med våra lokalanpassningar, i nära samarbete med våra hyresgäster och partners.

Vill ni göra ett så lågt koldioxidavtryck som möjligt när ni byter kontor och anpassar er nya lokal? Hos oss har ni mycket stora möjligheter att påverka ert klimatavtryck. Både när ni flyttar in och under tiden ni hyr er lokal hos oss.