Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Just nu går det inte att ringa oss. Driftstörning hos teleleverantör. Felsökning pågår.

Kontor och platser där människor vill vara

På AMF Fastigheter skapar vi moderna och hållbara kontor som får människor att utvecklas, inspireras och må riktigt bra.  Men det stannar inte där. Vi drivs av att utveckla dynamiska, trygga och inkluderande kvarter och stadsdelar som lyfter staden på både människans och vår planets villkor.

Sommargata med dekorationer Malmskillnadsgatan
Femte Hötorgshuset

Vi skapar och lyfter kvarter

Vi har inte bara fokus på vad som händer inuti våra hus. Vi är lika måna om vad som sker mellan dem. Därför lägger vi ner mycket kraft på att skapa attraktiva stadsrum där människor vill vara.

 

Sedan 2012 har vi stöpt om Stockholms city i grunden. Genom att tänka nytt, lyssna och samarbeta med andra har vi utvecklat och förändrat B-lägen till A-lägen och bidragit till en levande och attraktiv stad. Med visionen att skapa stadsrum där människor vill vara, har vi sjösatt några av de största stadsutvecklingsprojekten i city på över 50. Idag utgör kvarteren runt Urban Escape, MOOD District, och Sergels torg tillsammans en triangel av det nya stadsliv som AMF Fastigheter varit med och utvecklat.

Foodtruck utanför kontoret Stockholmsverken

Fokus på stadsutveckling ger många fördelar

Tillsammans med retailers, krögare, hyresgäster, staden och andra samarbetspartners skapar vi hållbara och trygga kvarter med handel, gator och stråk som skapar identitet och inspiration. Platser där människor kan arbeta och leva, dygnet runt.

 

För dig som hyr kontor av oss innebär vårt fokus på stadsutveckling många fördelar. Att äga stora sammanhängande fastigheter och kvarter gör det möjligt för oss att skapa en attraktiv miljö runt ert kontor och påverka uppfattningen av ett helt kvarter.

Långsiktighet

AMF Fastigheter är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi är en långsiktig fastighetsägare med många stora kontor och lokaler i de bästa lägena i Stockholms innerstad, Liljeholmen och Sundbyberg.

Kajen utanför kontor Marievik Liljeholmen
Brunkebergstorg i Urban Escape
Ljusgård i Tobaksmonopolet på Rosenlundsgatan på Södermalm

Moderna kontor som får dina medarbetare att blomstra

Vi drivs av att skapa moderna kontor som får människor att utvecklas, inspireras och må riktigt bra.  Våra lokaler ligger i eftertraktade lägen med utmärkta kommunikationer och all önskvärd service i huset eller precis runt hörnet. Med fokus på hållbarhet och långsiktig kvalitet, skapar vi trygga och inspirerande miljöer och sammanhang som får dina medarbetare att trivas, mötas och prestera på topp.  

Hyresgäster från Right Sand Brands i Stockholmsverken

Tillsammans med våra hyresgäster arbetar vi för göra våra lokaler så hållbara som möjligt. Både för klimatet och era medarbetare. Vi tänker långsiktigt när vi skapar våra kontor och har en stark vision att skapa hållbara lokaler där människor trivs, utvecklas och samtidigt inspireras till en aktiv och hälsosam livsstil.

Stockholmsverken Södermalm

Reception i Urban Escape

Söker du ett attraktivt kontor som kan locka till sig de bästa medarbetarna och talangerna? Hos oss finns många stora kontorslokaler med de bästa lägena i Stockholm City, Liljeholmen/Marievik och Sundbyberg. Toppmodernt, hållbart och tryggt på platser där dina medarbetare vill vara. Både på och efter jobbet.

Reception Urban Escape

Lounge i Urban Escape

Våra lokaler är skapade för att var flexibla och anpassningsbara. Tillsammans med dig som hyresgäst kan vi utforma ett kontor som passar just er verksamhet. Och förändras era lokalbehov på vägen kan ni växa och utvecklas med oss. Vårt fokus är att få er att trivas och vi ser fram emot att få följa med på er resa.

Urban Escape