Jobba som fastighetstekniker

Skapa kontakt med oss

Just nu har vi inga lediga tjänster som fastighetstekniker - men skapa gärna kontakt med oss

Tycker du om att vara i händelsernas centrum och dagligen möta dina kunder? Söker du en roll med stor frihet under ansvar, där du får göra dina egna prioriteringar med hyresgästens bästa i fokus? Då kan rollen som fastighetstekniker hos oss passa dig.

Vad en fastighetstekniker arbetar med på AMF Fastigheter

Fastighetstekniker hos oss på AMF Fastigheter tar ett stort ansvar för de fastigheter som förvaltas. Tillsammans med en teknisk förvaltare och övrig driftpersonal ser du till att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Du arbetsleds av den tekniska förvaltaren men rapporterar till vår tekniska chef.

 

I rollen som fastighetstekniker ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du genomför drift, skötsel och underhåll av fastighetens alla tekniska system och utföra mindre reparationer och agerar som beställare.

 

Hållbarhet är en viktig fråga för oss. Därför ligger en stor del i dina arbetsuppgifter på energioptimering av de fastigheter du jobbar med. Det innebär bland annat att du förstår och arbetar aktivt med fastigheternas styr- och reglersystem.

 

Personliga egenskaper och erfarenheter vi efterfrågar

Ditt uppdrag är att tillsammans med andra skapa värde för dina kunder, alltså hyresgästerna. För att kunna göra det tror vi att du har förmågan att lyssna in och har lätt för att samarbeta. Miljön hos oss präglas av dynamik och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som oss och att du är bra på att hitta kreativa lösningar som skapar resultat både i stort som smått.

 

I din roll som fastighetstekniker har du många interna och externa kontakter. För att du ska trivas hos oss så tror vi att du är social, prestigelös och ansvarstagande. Du kommer att behöva fatta många snabba beslut, därför är det bra om du är självgående och kan göra dina egna prioriteringar.

 

Vissa baskunskaper är nödvändiga för att du ska kunna jobba som fastighetstekniker hos oss. Därför söker vi dig som har:

  • teknisk kompetens inom ett eller flera av följande områden; VVS, el, kyla, säkerhet och brandskydd samt datoriserad styr- och reglerteknik
  • fastighetsteknikerutbildning, eller motsvarande, gärna med flera års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet
  • ett genuint intresse för teknik och energi och miljö
Kollegor Regeringsgatan AMF Fastigheter

Många som jobbar hos oss på AMF Fastigheter har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, men många kommer också från helt andra branscher. Vi tror på att mångfald och olika erfarenheter ger oss nya insikter kring vår verksamhet, våra kunder och oss själva. Hos oss får du chansen att arbeta med spännande fastigheter och stadsutvecklingsprojekt som påverkar alla oss som bor, jobbar och lever i Stockholm.

Mood District på sommaren i Stockholm City

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vårt övergripande uppdrag är att bidra till en stabil avkastning till pensionsbolaget AMF:s cirka 4 miljoner sparare. Vi drivs av att skapa hållbara och dynamiska stadsrum som får människor att inspireras, växa och må riktigt bra.