Handel för en modern storstad

AMF Fastigheter äger några av Stockholms mest populära handelsplatser. Utöver det så har du som vill etablera i Stockholm även ett stort antal valmöjligheter i bottenvåningarna på våra kvarter.

Restaurang ChouChou i MOOD Restaurang ChouChou i MOOD
MOOD Stockholm

Tillsammans skapar vi en levande stad

På AMF Fastigheter är vi lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Genom att utveckla både handelsplatser och arbetsplatser, men även hotell, matdestinationer och service, bidrar vi till stadens attraktionskraft och människors välmående.

 

Tillsammans med retailers, krögare, hyresgäster, staden och andra samarbetspartners skapar vi hållbara stadsrum med handel, gator och stråk som skapar identitet och inspiration.

Gallerian
Gallerian
Rulltrappor i MOOD Stockholm
MOOD Stockholm

Stockholm City

Mitt i city ligger Gallerian, som sedan starten 1976 har utvecklats till en ikonisk shoppingdestination och mötesplats.

 

Ett stenkast från Gallerian ligger MOOD Stockholm som på kort tid blivit en unik och självklar mötesplats för de som lever, arbetar och shoppar i Stockholm.

Stadsdelscentrum

Våra tre stadsdelscentrum Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian berikar och gör vardagen enklare för boende och besökare på Östermalm, Södermalm och Kungsholmen.

Ringen
Västermalmsgallerian

Pop up

Dra maximal fördel av en kortare periods butiksetablering. Med en mer flexibel retailyta kan du som E-handlare, startup eller mindre aktör testa en fysisk yta för att nå ut till nya målgrupper, testa nya lägen och maximera fördelarna av att finnas i ett attraktivt sammanhang. En kombination av digital och fysisk handel blir allt viktigare och en pop up kan vara ett bra första steg. Som ett av Sveriges största fastighetsbolag med lång erfarenhet av butiksetablering, kan vi hjälpa dig att dra maximala fördelar av din popup-butik.

Kontakta Alice Leffler för hjälp att hitta den lösning som passar dig bäst.

Alice Leffler, Uthyrare Pop up och korta kontrakt
Elgiganten och Google Pixel i Gallerian

Pop up Activation

Pop Up Activation som en hybrid mellan reklamyta och Pop Up Store. Syftet med ytan för dig som aktör kan variera och förändras. På det stora hela handlar det om att du på ett effektivt sätt ska få ut så många värden av en yta som möjligt – sälja, testa och marknadsföra samtidigt som du får interagera med dina kunder på en central plats.

Kontakta oss gärna för att få veta mer kring dina möjligheter att etablera i våra handelsplatser och kvarter.

Markus Tungården, Uthyrare MOOD Stockholm

073-801 08 44

Alice Leffler, Uthyrare Pop up och korta kontrakt

070-352 48 20

Kenneth Jävervall, Uthyrare Gallerian

070-540 98 55

Uthyrare kontor Yasemin Fallai AMF Fastigheter

Yasemin Fallai, Uthyrare Fältöversten

070-388 39 99

Helena Sahlborn, Uthyrare Västeralmsgallerian

072-231 92 87

Anna Hammarbäck-Lind

Anna Hammarbäck Lind, Uthyrare Ringen och Södermalm

070-615 40 77